diumenge, d’agost 29

Festes d’Almoines 2010: Festers de l’Ecce Homo i Moros

El divendres passat es va celebrar a Almoines la festa de l’Ecce Homo. Com tots els anys els actes més significatius foren el Passabars i la desfilada de Moros i cristians. Dels dos actes veiem imatges en el següent vídeo:

I si el que vols és veure o baixar-te alguna foto només has de fer clic sobre la següent imatge:

dijous, d’agost 26

Festes d'Almoines 2010: Correfocs i Roglet

El passat dimarts 24 d'agost, després del concert de la Coral de Almoines, a les 12 de la nit, va tenir lloc un Correfocs a càrrec de la Colla de dimonis Correcassoles de Potríes. Es va estrenar recorregut ja que per primera vegada, el correfocs, va transcórrer pels carrers Sant Antoni i Riu Serpis finalitzant al polígon industrial on minuts després començaria el Roglet organitzat per l'Associació Cultural Cordà i Roglet d'Almoines. En el següent vídeo veiem un resum:

Concert de la Coral L'Almoina dins les Festes d'Almoines 2010

Com ja va sent clàssic des de l'existència de la Coral L’Almoina d’Almoines, el passat dimarts 24 d’Agost, dins de les activitats programades dins de les festes, donaren un concert dins l’església. La Coral, dirigida pel seu director Isidro Compañ Sanchis i acompanyada pel pianista mig almoiner Telmo Gadea, en esta ocasió tingué la col•laboració de les sopranos Remei Fluixa i Mari Carmen Ureña i del baríton del poble Camilo Gregori. D'acord amb els aplaudiments l'èxit va ser total, sent el nostre paisà Camilo Gregori, antic component de la Coral i col•laborador habitual, el que per ser un veí més del poble va deixar més sorprès els assistents.
En el vídeo veiem un trosset de l'actuació.


i si el que vols és vore fotografies, punxa la foto següent:


divendres, d’agost 20

XVI Correguda Popular d’Almoines

Almoines, igual que els darrers anys, es va omplir d’atletes que corregueren la XVI Correguda Popular. Cal destacar la participació de l’atleta juvenil Pilar Vázquez Monzó del Club de Córrer el Garbí de Gandia que fa escasament un mes es va proclamar subcampiona d’Espanya Individual a la localitat andalusa de Nerja en la prova dels 2000 metres obstacles, a més de que ja havia obtés previament el Campionat Autonòmic Indvidual, el Critèrium Autonòmic i la medalla de plata en el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes, entre d’altres competicions.
Anant al tema de les fotos, a continuació ne pots trobar 2.433. Si vas participar i tens ganes de veure la quantitat de gent que corre més que tu o la cara de pocs amics que fas quan pujes o baixes per la riba de La Seda només tens que punxar en els següents enllaços. El primer enllaç està dedicat als més menuts i els altres 3 als majors.


diumenge, d’agost 8

Cavalcada de disfresses a les festes d'Almoines 2009

Estem ja a l'agost i s'acosten de nou les festes de Almoines. Per tant d'anar preparant-nos anem a recordar un dels actes festius de l'any passat, la cavalcada de disfresses. Per primera vegada, la cavalcada va ser, com sembla que serà aquest any, nocturna, motiu pel qual el vídeo no es veu en les millors condicions.