dissabte, de setembre 22

Els festers de l'Ecce Homo d'Almoines 2012

Aquest any no han estat moltes les imatges que hem aconseguit de la festa de l'Ecce Homo però, de tota manera, hem pensat en publicar-les ja que ens han fet saber alguns festers que les volien veure. A ells va dedicat el següent vídeo

dimarts, de setembre 18

Festes d'Almoines 2012. Campionat de truc


El dilluns de festes, 27 d'agost de 2012, va tindre lloc a la plaça d'Almoines el Campionat de Truc del qual oferim imatges al següent vídeo. No sabem qui va ser el guanyador doncs les partides van acabar ben entrada la matinada, ens quedem amb el bon ambient festiu en què va transcórrer la nit.

diumenge, de setembre 16

Festes d'Almoines 2012. Partida múltiple d'escacs

A la vesprada del dilluns de festes, 27 d'agost de 2012, a la plaça d'Almoines va tenir lloc una partida múltiple d'escacs. Nou almoiners aficionats als escacs es van enfrontar al jugador juvenil amb major poyección del Club d'Escacs Foment de Gandia, José Bas Mas. Dels nou jugadors locals només l'almoiner Manel Faus va ser capaç d'aconseguir guanyar. En acabar la partida múltiple es va enfrontar el guanyador, Manel Faus, a José Bas, partida on ja no hi va haver color ja que el gandià va guanyar amb facilitat.

divendres, de setembre 14

Festes d'Almoines 2012. La processó

Sempre plou quan no fan escola. Això és el que ha passat a les festes d'Almoines 2012. En l'estiu més calorós i sec dels últims 50 anys va ploure, per primera vegada, el primer dia de festa. Es celebrava la festivitat de les Filles de Maria i per tant les festeres no van poder lluir els seus vestits.  Va tornar a ploure el dia de la festa gran, el dijous, i no pugué tenir lloc la processó del Crist de l'Empar que és a la que va més gent acudeix. Per tot això, el dissabte 1 de setembre, es va celebrar una processó on per primera vegada van sortir tres imatges, l'Ecce Homo, els Sants de la Pedra i el Crist de l'Empar.
En el següent vídeo intentem mostrar l'acte religiós on més almoiners acudeixen però, amb motiu de no ferir la sensibilitat de cap assistent, procurem centrar-nos en les imatges i els festers.

dijous, de setembre 6

Festes d'Almoines 2012. Cavalcada de disfresses

Com ja va sent habitual, el dissabte de festes d'Almoines, l'1 de setembre de 2012, es va celebrar, passades les 12 de la nit, l'acte més participatiu de les festes, la Cavalcada de Disfresses.

El vídeo que presentem té els problemes típics d'aquests actes, poca llum i dificultats de gravació per la quantitat de gent que assisteix i que es mou de manera anàrquica com correspon a aquest tipus de celebracions .

diumenge, de setembre 2

Fotos Cavalcada de Disfresses 2012 a Almoines

Mentre preparem un vídeo sobre la Cavalcada de Disfresses celebrada el dissabte 1 de septiembrte de 2012, de moment podeu veure si apareixeu en alguna de les 266 fotografies que hi va fer Maria Pilar Llorca. Per a això únicament heu de fer clic amb el ratolí sobre la següent imatge.