dimecres, de setembre 3

Cavalcada de disfresses de les Festes d'Almoines 2014

Dissabte passat, 30 d'agost de 2014, va tenir lloc, dins de la programació de les Festes d'Almoines, la Cavalcada de Disfresses amb la ja clàssica massiva participació de joves de la localitat i amics de la comarca. Una llàstima que, en nom de les retallades, la cavalcada es convertira en una amuntegada processó de disfresses en faltar una música festera que els animara al ball i la diversió. Almenys una xaranga i major trajecte és el que demanaven alguns assistents.
Escolta! que sí que hi havia música, i els tambors?. Ah, ja!



Si vols baixar-te alguna de les fotos que va fer Ma. Pilar Llorca punxa la següent imatge:


Si el que vols és baixar-ne una de Pepita Boix, punxa la següent fotografia:


dilluns, de setembre 1

XX Correguda popular d'Almoines

Dissabte passat, 30 d'agost de 2014, va tenir lloc a Almoines la XX Correguda Popular de la qual presentem a continuació un vídeo resum. La prova fou guanyada  per Rafa Vidal Caldes seguit de Máximo Folques Lorente i Cristian Ferreyra Peralta. La presència de corredors no va ser tan nombrosa com en edicions anteriors, la qual cosa deuria ser motiu de reflexió per als organitzadors. Per exemple, la data, als corredors locals, després de tres dies de festa sense quasi dormir, els és pràcticament impossible la seua participació.


També es poden veure les fotos que el fotógraf Natxo Francés va fer de la prova i que ha publicat el diari Levante punxant