dissabte, de març 31

Fotografies de La Boheme al Grau de Gandia

Ara mostrem algunes de les fotografies que va fer Maria Pilar Llorca durant la representació de l'òpera:

I si el que vols és baixar alguna de les fotografies clicleja en la següent imatge:

Camilo Gregori a l'òpera La Bohème al Grau de Gandia

Ara presentem un nou vídeo de l'òpera La Bohème representada en l'església de Sant Nicolau del Grau de Gandia format per petites escenes on el protagonista és el nostre paisà Camilo Gregori. Recordem la lluita amb el cap de l'espectadora de davant per a l'enregistrament del vídeo. Camilo, enhorabona!.

divendres, de març 30

El bariton Camilo Gregori i la Coral l'Almoina a La Bohème al Grau de Gandia

El passat dijous, 29 de març de 2012, a les 22.30 h. i organitzat per La Germandat del Davallament del Grau de Gandia a l'Església de Sant Nicolau del Grau de Gandia tingué lloc la representació de l'òpera La Bohème de G. Puccini pels alumnes del Centre Professional de Música "Districte Marítim" del Grau de Gandia i els cors l'Almoina d'Almoines i l'Agrupació Coral de Castelló de Rugat.
En el vídeo següent veiem una peça on apareixen els components del cor d'Almoines junt als cantants on destaquem la presència del baríton almoiner Camilo Gregori. Una llàstima que el cap de l'espectadora del seient de davant no deixara que es puguera filmar tot l'escenari i la distància no permetera agafar el so com caldria.

dijous, de març 29

Fotos aèries d'Almoines

En un blog dedicat a fotos i vídeos del nostre poble, volem mostrar unes fotografies aèries que va fer d'Almoines el veí Juan Carlos Marquez i que va publicar en el seu mur de Facebook el dimarts passat, 27 de març de 2012.


dissabte, de març 17

Concert de la Banda d'Almoines: Benaguasil-Paiporta (Monografia per a trompeta i banda)

Dissabte passat, 10 de març de 2012 a les 20 hores, va tenir lloc en el local de l'Associació Musical l'Almoina el concert Benaguasial-Paiporta (Monografia per a trompeta i banda) amb els solistes Vicente Alberola, Luís Andrés, Ferran Císcar i Tomàs Espí.
En el concert es van interpretar les peces: Benaguasil-Paiporta, Doble o nada, Mar i Bel, Flamenquilla, Norweglan ballad, Por un puñado de dólares i La fiesta de las trompetas.
En el següent vídeo, gravat per Ferran Císcar, poden veure el concert.

dilluns, de març 12

Futbol 2a, Regional: Almoines 3, Real de Gandia 1

Ahir diumenge, 11 de març de 2011, a partir de les dotze del matí i dins de la lliga de 2a. Regional, va tenir lloc el partit de futbol entre la UD Almoines i el Real de Gandia. En el vídeo següent mostrem un resum del que va ser el partit que va acabar amb la victòria de l 'Almoines per 3 a 1.

I si voleu veure algunes de les fotos que va fer Ma. Pilar Llorca, punxeu sobre la següent imatge:

dimecres, de març 7

Almoines fa 25 anys (1987)

En 25 anys, Almoines ha donat un canvi important, ja no queda cap magatzem de taronges, han tancat les dues indústries importants del poble, Lombard i Persianes Chova, i sobretot ha canviat l'aspecte, ha augmentat la zona urbana que junt a l'aparició del polígon industrial ha aconseguit disminuir una important quantitat de fanecades de tarongers en un terme municipal ja de per si mateix xicotet, amb la consegüent disminució d'almoiners dedicats a l'agricultura.
1987 va ser any electoral municipal, els nacionalistes de la Unitat del Poble Valencià (UPV) van obtenir majoria absoluta permetent al seu candidat, Josep Martí Soler, aconseguir l'alcaldia. Presentem un vídeo amb imatges gravades eixe any. En ell podem veure com s'arrancaven els tarongers situats enfront del magatzem de Monsonís per a urbanitzar la zona, podem apreciar com les dues indústries més importants del poble, Lombard i Persianes Chova, treballaven a ple rendiment i a més veiem imatges d'un partit de futbol en el camp El Castell, d'una partida de pilota a raspall, del Llar dels Jubilats i de la celebració del Nadal a l'Escoleta.