diumenge, de juny 30

Audició fi de curs de l'Institut de Música Antiga i Tadicional de La Safor

Divendres passat, 28 de juny de 2013, va tenir lloc, a les 8 de la vesprada, en el pati del C.P. "El Castell" d'Almoines l'audició de fi de curs de l'Institut de Música Antiga i Tadicional de La Safor (INSMUATS).
L'acte va estar presentat pel Coordinador de INSMUATS, Josep Ma. Bataller i Llàcer, i va consistir en una cercavila prèvia a l'acte per a continuar després amb l'actuació dels alumnes.
Cal destacar el record i minut de silenci que es va guardar en memòria del membre de l'Associació de Dolçainers i Tabaleters de La Safor, Miquel Ruiz, que va morir tràgicament en un accident de trànsit la setmana anterior.


Per desgràcia, la mala situació de l'escenari, amb els espectadors situats cara al sol, que a aqueixes hores estava molt baix, va obligar a que els espectadors mogueren les cadires i hagueren de situar-se en el lateral i, al mateix temps que el vídeo, gravat a contrallum, no es veja en les millors condicions.


 

dilluns, de juny 10

Presentació del llibre "Un tren de llegenda, el Xitxarra" al Parc del trenet d'Almoines

Ahir diumenge, 9 de juny de 2013, va tenir lloc en el Parc del Trenet d'Almoines la presentació del llibre "Un tren de llegenda, el Xitxarra" a càrrec del seu autor Juli Capilla amb la presentació de la mestra i veïna d'Almoines Marta Insa i del representant de l'Associació del tren Gandia-Alcoi, Joaquim Garcia. L'acte, que va ser acompanyat per la música que interpretaren alguns membres de la Banda de Música d'Almoines, va ser un èxit de públic, el qual, després d'escoltar els parlaments de la presentació va aprofitar per a pujar i donar alguna volta al parc pujant en algun dels trenets que els membres de la Associació del tren Gandia-Alcoi posaren en marxa.
En el vídeo següent veiem un resum de l'acte: