dimecres, de maig 28

Celebració 25 anys de l'Associació d'Ames de Casa d'Almoines

Dijous passat, 15 de maig de 2014, l'Associació d'Ames de casa "Tyrius" d'Almoines, va celebrar el seu 25 aniversari. A les 12 va tenir lloc una missa cantada per la Coral l'Almoina d'Almoines i a continuació va haver-hi una disparada d'una caixa de focs artificials a la Plaça Major. Més tard a les 14 hores tingué lloc un menjar en la Sala Polivalent de l'Ajuntament d'Almoines. Abans del menjar i després de la visió d'un audiovisual sobre la trajectòria de l'Associació en els últims 25 any, van parlar la presidenta de l'Associació, Paquita Costa, la professora de la Universitat de València, nascuda a Almoines, Isabel Morant Deusa i l'alcalde d'Almoines, Antonio Olaso. De tot açò veiem un resum en el següent vídeo.

dijous, de maig 15

Audiovisual dels 25 anys de l'Associació d'Ames de Casa d'Almoines

Huí, 15 de maig de 2014, l'Associació d'Ames de Casa Tyrius d'Almoines ha celebrat el seu 25 aniversari del qual aviat pujarem un vídeo resum de les activitats que s'han realitzat. De moment presentem l'audiovisual resum dels 25 anys d'existència de l'Associació que les assistents van poder veure abans del menjar.

diumenge, de maig 11

Èxit del baríton almoiner Camilo Gregori i la Coral L'Almoina en la sarsuela Luisa Fernanda

El divendres passat, 9 de maig de 2014, va tenir lloc en l'Església Sant Nicolau del Grau de Gandia, a les 22:30 hores, la representació de la sarsuela, Luisa Fernanda de F.M. Torroba. L'acte va estar organitzat per la Germandat del Davallament del Grau de Gandia dins del ja clàssic Concert de Primavera (ja és el que fa 13) i va comptar amb l'actuació dels alumnes del Centre Professional de Música Districte Marítim i de la Coral L'Almoina d'Almoines.

Cal destacar l'actuació del baríton almoiner Camilo Gregori que va donar vida a un dels protagoniestes, Vidal Hernando.

dissabte, de maig 3

Almoines Solidària 1 de maig de 2014

El dijous passat, 1 de maig de 2014, l'Associació Almoines Solidària va organitzar, aprofitant que se celebrava en la plaça la Fira del Llibre una parada de venda de dolços i coques salades que havien lliurat desinteressadament per a l'ocasió tant els forns de la localitat com algunes veïnes, destacant l'elaboració allí en directe de bunyols, que per cert va ser el producte més demandat i el primer que es va esgotar. L'objectiu era arreplegar diners i menjar per al banc d'aliments que té l'Associació.
En el següent vídeo veiem l'ambient que hi havia, per tal motiu, en la plaça d'Almoines