dilluns, de gener 18

Vespra de Sant Antoni 2010 a Almoines

El dissabte passat, sobre les 8 de la nit, amb una temperatura molt agradable, s’omplí de nou la plaça d’Almoines, com tots els anys, per celebrar la vespra de Sant Antoni. Els almoiners gaudirem de la música de Tres fan Ball mentre provarem els bunyols, panses, coques o mistela que anava eixint tant de l’edifici de l’Ajuntament com del forn de la plaça. Per cert, als baixos de l'Ajuntament al migdia es va inaugurar una exposició de fotografies sobre les nostres festes d'Antoni Ruiz Blanes (on anirem a parar! ja hem d'escriure el segon cognom per a entendre'ns i no ens confonguen amb els nostres fills!. Coses de l'edat!).
El video que hi ha a continuació és un resum del que va ser la vespra de la festa. La poca llum de la plaça, degut a la manca d’iluminació del campanar per les obres, fa que la pel•lícula es veja un poc fosca.



I si algú es trobava a la plaça i vol veure si apareix en les fotografies que va fer Pepita Boix eixa nit, així com en algunes del dia següent, només té que polsar amb el ratolí damunt de la següent foto:

Fotos Sant Antoni 2010 (Pepita Boix)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada