diumenge, de setembre 12

Almoiners de festa 2010

Per finalitzar el conjunt de vídeos de les festes de Almoines 2010 n'afegim un, construït amb fotos, on apareixen alguns almoiners que no havien tingut ocasió d'eixir en els anteriors i que han participat d'alguna manera en la festa. En el vídeo, amb el ritme de tres cançons representatives d'aquest estiu, ja que a força d'escoltar-les quasi que les hem arribat a avorrir, i a una velocitat de vegades marejadora veiem des d'un nadó d'un mes d'edat fins a persones de més de 80 anys, bé corrent. jugant, ballant, desfilant o simplement passant-s'ho bé. També hem inclòs la Setmana Esportiva ja que considerem que a causa del nivell de participació suposa ja un començament de les festes.


Clicant en la següent imatge apareixen fotografies que encara no havíem publicat com les de la nit de la paella, el dia del Crist o la cercavila de les festeres del Perpetu Socors.

I dedicat a les persones que ens visitaren amb les seues motos antigues i al seu promotor Alberto Climent, clicant la següent imatge voreu les fotos que els vam fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada