dimecres, de maig 11

Futbol 2a. Regional: Almoines 1 Daimús 2

Diumenge passat, 8 de maig de 2011, es va celebrar al camp de futbol El Castell d'Almoines el partit, corresponent a la penúltima jornada de lliga de Segona Regional, entre la UE Almoines i el Daimús CF. Era l'últim partit de la temporada que s'havia de celebrar a Almoines i vam decidir anar a filmar.
Mal dia escollirem per anar a gravar, per una banda, Emili Morant Insa, l’aficionat més jove que es trobava al camp i que, vestit amb la samarreta de l’Almoines, anava a fer-se la foto amb els jugadors, s’havia adormit; per altra, el fet que estar ja al final de la temporada i estigués pràcticament decidida la classificació va fer que el partit fos avorrit i, el que és pitjor, l’acabés perdent l'Almoines per 1 a 2. De tota manera mostrem un resum del que vam veure al camp per deixar constància dels jugadors i aficionats que durant tota la temporada han seguit la marxa de l'equip.




I si el que vols és veure alguna de les fotografies que va fer Maria Pilar Llorca en el partit, només tens que fer clic amb el ratolí a la següent imatge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada