dilluns, de gener 16

Almoines 1988: Un Sant Antoni passat per aigua

El proper cap de setmana se celebra a Almoines la que potser és la més popular de les seues festes. A aquesta festivitat el blog li ha dedicat ja diverses entrades. Tenim publicades fotos i vídeos dels anys 2009, 2010, 2011 i a més un vídeo explicant el naixement de la festa i un altre sobre com es va celebrar el 1986. Ara presentem un resum del que va passar el 1988, fa ja 24 anys. És una bona ocasió per veure'ns més joves i a més donar-nos compte de la quantitat de veïns coneguts que ja no estan entre nosaltres.
El vídeo, que dura 26 minuts, pot ser que resulte una mica llarg i reiteratiu però no hem volgut tallar molt les escenes ja que pressuposem que a la gent que apareix li agradarà recordar el que va fer eixe dia.
Si tinguerem que destacar algun detall de la festa d'aquest any assenyalaríem el fet de que va ploure, la qual cosa va complicar moltíssim la feina als joves que van pujar a la biga, així com que, per primera vegada es va utilitzar per a la col · locació de la biga una Fenwich que va portar José Bañuls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada