dissabte, d’agost 20

Correguda Popular d'Almoines 2016

Després de 22 anys celebrant-se la Correguda Popular d'Almoines, en aquesta ocasió i per primera vegada ha sigut una de les proves que formen el I Circuit Safor-Valldigna de Curses Populars. Els guanyadors van ser, el gandiense Jesús Gomar, del Club Atletisme Safor Delikia Esport, al qual li suposava la segona victòria del Circuit i Cristina Roselló de l'equip Multiesport Benitatxell, la qual porta guanyades quatre de les cinc carreres celebrades.

Previament als 7,5 quilòmetres que van ser recorreguts per 582 corredors adults, 250 xiquets i xiquetes van tenir l'ocasió de córrer per circuits més curts.

Els guanyadors locals van ser, per ordre, en dones, Maria Martí, Maria Gregori i Maria Ribes, mentre que en homes, Salva Gomar, Antonio Morant i José Manuel Hernández.
En el següent vídeo veiem moments de la carrera incidint en els corredors almoiners.

Les fotos que apareixen en el vídeo les podeu veure i baixar cliquejant en la següent fotografia.