diumenge, de juliol 8

Homenatge a Pep Castillo

El divendres passat, 29 de juny de 2018, va tenir lloc en el camp de futbol d'Almoines un acte d'homenatge al nostre paisà José Castillo Ortiz. Prèviament, l'ajuntament en ple i per unanimitat ja havia aprovat el canvi de nom del camp de futbol "El Castell" pel de "Pep Castillo".
Els que el vam conèixer el recordem de jove com a cantant d'orquestra, per descomptat exercint el seu ofici de sastre, com a regidor de l'ajuntament d'Almoines en dues legislatures, la primera  democràtica, 1979 - 1983 i la següent 1983- 1987, però el que era sabut per tots  era la seua afició al futbol. Durant 50 anys va ser president o directiu de la UE Almoines i en tot aquest temps, be veient partits o els entrenes, el normal era trobar-li-ho en el camp de futbol.
L'acte, al que va assistir l'alcalde com a mestre de cerimònies i la família de l'homenatjat, va acabar amb un partit de futbol entre veterans de la UE Almoines i el Real CF. De tot açò podem veure l'àlbum de fotos que va realitzar José Deusa i que ens va passar per a que tots poguérem gaudir d'elles. 
Per a veure l'àlbum, és prou fer clic sobre la següent foto:


https://photos.app.goo.gl/wzAFm7V9v4KpsSN77

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada