dissabte, d’agost 24

XXV Correguda Popular d'Almoines

El dijous abans de festes, com és habitual any rere any, es va celebrar la ja XXV edició de la Correguda Popular d'Almoines. Amb la participació rècord de 1063 corredors, aquest any tenia l'al·licient que era la primera vegada que participava un equip local, el Grup de Córrer d'Almoines.

El recorregut de la cursa va transcórrer en un circuit de 7.300 metres i els guanyadors absoluts van ser el nostre paisà Salva Gomar Honrubia i l'atleta de Xàbia, Isabel Ferrer Castell
Gomar va invertir 25 minuts i 3 segons, només tres segons menys que el segon classificat, Juan Vidal Ribero, i 19 menys que el tercer, Raúl Millán Alonso, tots dos de Gandia. En dones, la guanyadora va necessitar 28 minuts i 3 segons, quasi dos minuts més ràpida que la segona que va ser Laura Gómez.

3a : Maria Martí García

Fent click en la següent imatge, podeu veure un vídeo de la cursa al seu pas per carrer Cabo Pellicer:

Fent click en la foto següent, podem veure les fotos que va fer Ma. Pilar Llorca des del mateix carrer: