dijous, d’abril 21

El Barça perd la final de Copa a Almoines

El dissabte 20 d’Abril de 2011, la Penya Barcelonista d’Almoines, aprofitant la final de la Copa del Rei entre el Barça i el Reial Madrid, va organitzar un sopar a la Plaça Major d’Almoines amb la projecció del partit de futbol.
Més de 200 persones s’ajuntaren a la plaça per sopar i passar una nit divertida. Però la cosa començà a eixir mal als culés des del primer moment, sembla que el Reial Madrid dominava el principi del partit i el que és pitjor els assistents no es van assabentar perquè algun “manazas” va prémer el botó inadequat i es va perdre la imatge del televisor, provocant el que els aficionats hagueren d'acudir als bars de la plaça per a assabentar-se de com anava el partit. Passats uns deu minuts va tornar la imatge a la pantalla i es va normalitzar la vetlada.
El final és de tots conegut, el Barça va perdre el partit per 1 a 0 i, per tant, no hagué cap tipus de celebració. Això sí, per altres parts del poble, no a la plaça, s’escoltà més d’un coet celebrant la victòria del Madrid.

1 comentari: