diumenge, de juny 12

Antonio Olaso, nou alcalde d'Almoines

El passat dissabte 11 juny 2011 va tenir lloc al Saló de Plenaris de l'Ajuntament d'Almoines la presa de possessió dels nous regidors i a continuació l'elecció d'alcalde. Es partia del resultat de les eleccions del passat 22 de maig que a Almoines va ser: Partit Popular (PP), 492 vots (32,4%) i 4 regidors, Coalició Municipal Compromís, 479 vots (31,98%) i 4 regidors , Partit Socialista (PSOE), 386 vots (25,77%) i 3 regidors i, Esquerra Unida (EUPV), 117 vots (7,81%) i cap regidor.
Al no arribar a cap acord Compromís i el PSOE, cada partit va votar al seu cap de llista i per tant hi va haver un empat a 4 vots entre els candidats de Compromís i el del PP. Així les coses, va eixir elegit alcalde el del PP, Antonio Olaso, per ser el cap de la llista més votada.
Ara els ve la feina, als de Compromís i el PSOE el explicar als seus votants, que segons els comentaris que s’escoltaven pel final del Saló de Plenaris, no entenen per què, després de les expectatives que havien creat en els seus comunicats de premsa, no han arribat a cap acord que hagués possibilitat un govern progressista i, en canvi han preferit que governe el seu antagonista ideològic amb un govern minoritari. Però, el treball més important el té el nou alcalde que, amb la seua minoria, per a governar, en més d'una ocasió tindrà que arribar a pactes amb l'oposició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada